sporaarchitects

díjaink/awards

 

Díjaink:

Építész műtermünk a cég fennállása során az alábbi megtisztelő díjakat nyerte el munkáival, vagy lett kiválasztva legjobb pályaművek közé:

 
 
archidaily boty 2015.jpg

archdaily - building of the year 2015 - NYERTES

A világ legnagyobb online építészeti magazinja, az Archdaily 2015-ben az év legjobb középületének választotta a budapesti M4 metróvonal Fővám téri, és Szent Gellért téri metróállomásait.

 
architizer a+ jury.jpg

architizer - A+ awards zsűri díj - NYERTES

A Fővám téri és Szent Gellért téri állomást választotta az A+ awards zsűrije 2014 legjobb épületének tömegközlekedés kategóriában. A díjat világ egyik legjobb online építészeti magazinja, az Architizer ítéli oda minden évben.

 
architizer a+ public.jpg

architizer - A+ awards közönség díj - NYERTES

2014-ben az Architizer A+ díjátadón nemcsak a zsűri, de a közönség is a Fővám téri és Szent Gellért téri állomásokat tartotta kategóriájában a legjobb építménynek

 
méd 2018.jpg

Média Építészeti Díja 2018 - legjobb épület díj - NYERTES

Magyarország egyik legfontosabb építészeti design díját a Média Építészeti Díjátadó fődíját 2018-ban a Győr-Gönyű kikötőépület nyerte.

 
riba 2018 spora.jpg

RIBA Award for International Excellence 2018 - NYERTES

2018-ban a Brit Építészkamara elismerésével tűntette ki a budapesti M4 metróvonal állomásait, köztük a sporaarchitects által tervezett Fővám téri, és Szent Gellért téri állomásokat is.